Sportcafé Leusden in Beweging, een mix van inspiratie en ontmoeting

Aangeboden door: Leusden in Beweging
  • Locatie:
    SV Achterveld
    Klettersteeg 9, Achterveld
  • Locatie:
    Overig
  • Kosten: Gratis
  • We verwachten je 1x op
  • 3 juni 2024 van 19:00 tot 22:00 uur
Nog 39 plekken vrij

Wat?

Driemaal per jaar vindt het Sportcafé Leusden in Beweging plaats. Gezellige avonden vol inhoudelijke inspiratie, nuttige ontmoetingen en inzicht in ondersteuningsmogelijkheden.

Iedereen is welkom!
Iedereen die zich betrokken voelt bij het stimuleren van sport en beweging in de gemeente Leusden is welkom bij het Sportcafé. Vertegenwoordigers van sportclubs, ondernemende sportaanbieders, trainers, leerkrachten, begeleiders, paramedici, zorgverleners welzijnsmedewerkers, politici… Door een brede mix van aanwezigen worden de avonden extra waardevol!

Op 3 juni vindt het tweede Sportcafé van 2024 plaats. 19:00 uur inloop met koffie. 19:30 uur aftrap. Rond 21.30 uur borrel.

Volg tijdens het Sportcafé één van de inspiratiesessies over een sociaal veilig sportklimaat door Erik Beuker van NOC*NSF en buurtsportcoach Roel Brinkman, of over het verduurzamen van sportverenigingen door Utrechtse Plus en Bram Commandeur van de gemeente Leusden!

Contact

Logo Leusden in Beweging

Wanneer?

Maandag 3 juni 2024 van 19:00 tot 22:00 uur

Waar?

Wie zijn wij?

Leusden in Beweging is een samenwerking tussen buurtsportcoaches, gemeente Leusden en het Platform Sport & Bewegen (PSB). Samen met de... meer info